Velferdsteknologi-2016, kap. 2, December 8th – 9th 2016 in Oslo

201655-logo
Vi inviterer derfor til ny konferanse om velferdsteknologi, og vi kaller konferansen for kapittel 2. Kapittel 1 arrangerte vi i april, og den ga mange ny innsikt i nye løsninger. Vi fortsetter med det, men vil også spesielt fokusere på utvelgelsesprosessen. Hva skal vi velge? Og hvordan skal vi velge mellom alt vi har å velge i mellom? Og hvem skal vi velge som fremtidige samarbeidspartnere?
Det er en rekke vesentlige spørsmål som må stilles og besvares før vi vedtar store og viktige investeringer.Som et av konferansens hovedinnslag har vi fått sjef og leder av velferdsteknologisatsningen i Aarhus til å fortelle om «det hele». Fra ide til beslutning. Fra forhandlinger til implementering. Og hva ser Ivan Kjær Lauridsen i sin glasskule?

Dette er en konferanse du MÅ være med på! Vi kaller den “state of the art”, “high-end” eller “cuttig edge”. Uansett; Vi ønsker å vise fram det mest aktuelle for deg som er profesjonell yrkesutøver og/eller beslutningstaker.
Vårt mål med kapittelkonferansene er å gi deg som deltaker innsikt i det aller siste, og det aller viktigste. Vi ser på konferansene som den naturlige møteplass for alle som er involvert i utviklingen av velferdsteknologi, får å få ny kunnskap, får å utvikle eget nettverk, men kanskje kun for å bli inspirert!

Share this post